Interieuradvies: Welk interieurpakket past bij jou?

Heb je net een nieuw huis gekocht of heb je verbouwplannen? Waarschijnlijk heb je nu heel veel vragen. Wat is een goede wandafwerking? Willen we een houtenvloer of toch een gietvloer? Vervangen we de keuken? Of woon je al jaren in een fijn huis, maar benut je de zolderverdieping nog niet optimaal. En denk je aan een slaapkamer, walk in closet en badkamer in een, maar weet je niet waar je moet beginnen. Check een van de interieurpakketten.

*De pakketten gelden voor een ruimte of vertrek. Alle bedragen zijn inclusief BTW. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Oss gratis, daarna bereken ik € 0,30 per km. Voor reistijd buiten de 20 km rekent Polderspul een reistijd vergoeding.  Ook eventuele parkeerkosten i.v.m. betaald parkeren worden in rekening gebracht. Passen jouw wensen niet in bovenstaande voorbeelden? Laat me dan weten welke opties je graag zou willen gebruiken en ik maak een passende offerte.

 

 

Omdat het interieur een weerspiegeling is van uw bedrijf.

De inrichting en sfeer is een visitekaartje voor uw bedrijf, daarnaast zorgt het voor een fijne werksfeer. Door een prettig  interieur te creëren zorg je ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en uiteindelijk heeft dat weer invloed op de verkoop/dienst. Daarnaast is de werkomgeving een verlengstuk van je visie en bedrijfsidentiteit. Polderspul kan u helpen met een totaal Interieuradvies en ontwerp.  

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we een programma van eisen op. Na akkoord van de offerte start Polderspul interieuradvies & styling met het moodboard om de sfeer van het interieur te bepalen. Daarna volgt de plattegrondindeling, kleuradvies, lichtadvies, meubeladvies, stylingsplan, handgetekende 2 D en 3 D visualisaties, materiaal en stofstalen en eventueel meubeltekeningen op maat. Daarna presenteert Polderspul het interieurontwerp op uw locatie. Je kunt het interieurproject zelf uitvoeren, of aan Polderspul overlaten. Tevens kan Polderspul ook styling voor uw bedrijf verzorgen en vernieuwen. Polderspul Interieuradvies & styling werkt samen met lokale ondernemers zoals een timmerbedrijf, schilder, en projectinrichter.

Myrthe & Tobias

Professioneel en deskundig advies! Na een fijn gesprek bij ons thuis is Marloes voor ons aan de slag gegaan. Het eindresultaat van de ontwerpen is echt prachtig geworden. Het sluit helemaal aan bij wat wij mooi vinden. We hebben kleurstalen en een overzicht van meubels e.d. gekregen waar we direct mee aan de slag konden. Dit was echt super handig en scheelde ons veel tijd. Wij zijn zeer tevreden over Polderspul en zouden Marloes haar diensten aan iedereen aanbevelen.

 

Marijn & Jeroen – Oudewater

Marloes van Polderspul heeft ons en kennissen van ons tevens interieuradvies gegeven. Het is echt bizar wat voor ruimtelijk inzicht zij heeft en ze heeft ons enorm verrast met smaakvolle oplossingen die ze digitaal inzichtelijk maakt. Marloes voelt de smaak van haar klanten haarfijn aan en zal je altijd verrassen met een oplossing waar je zelf niet aan gedacht hebt, maar wat helemaal past in de ruimte en bij jouw smaak. Een absolute aanrader!”

 

Yvonne & Harm – Lithoijen

De hulp van Polderspul, Marloes, ingeroepen bij het vernieuwen van een kleine kinderkamer. Door de goede adviezen staat er  nu  op een kamertje van 2×3 meter een bed, nachtkastje, kledingkast en ook nog een make-up tafel. Door de juiste styling en gebruik va de juiste kleuren is het praktisch en prachtig geworden. Polderspul heeft ons geadviseerd met de kleurbepaling van onze nieuwe keuken en berging. In de keuken heeft Marloes een mooie frisse kleur geadviseerd boven onze keuken. Er is gebruik gemaakt van schrobvaste verf. Prima advies, goed schoon te houden, en een mooie warme, frisse kleur.  Het is een hele mooie leefkeuken geworden. Voor onze berging kregen we het advies om een mooie grijze kleur te gebruiken welke heel goed bij het geheel paste. Heel erg blij met het advies van Marloes.

 

 

Marijke en Gijs – Kamerik

We hebben Marloes in de hand genomen om ons te voorzien van interieur-adviezen en om ook een bevestiging te krijgen of onze eigen ideeën voor de verbouwing van ons huis wel juist waren. In eerste instantie wilden we alles supermodern maken, maar omdat we landelijk wonen vonden we een landelijke sfeer in ons huis er gaandeweg het proces toch steeds beter bij ons en de omgeving passen. Marloes heeft na uitgebreid overleg voor ons een plattegrond en moodboard gemaakt met alle kleuren en materialen. Vervolgens heeft ze ons huis in 3D getekend, waardoor we veel beter konden zien hoe het uiteindelijk zou worden met de betreffende ruimtelijke indeling en kleuradviezen. De donkere kozijnen vonden we best gewaagd, maar uiteindelijk is het erg mooi en warm geworden en geheel naar onze zin. Ook de kasten in de huiskamer die Marloes heeft getekend en de gashaard vinden we erg mooi. Het houten balken plafond in de keuken was vroeger onze eiken vloer in de huiskamer. Alle planken zijn geschuurd en hergebruikt.