Wat zou het fijn zijn als...

✓ Jouw interieur goed is vormgegeven en aansluit bij jouw dagelijks leven.
✓ En dat alle kleuren, meubels en accessoires op elkaar zijn afgestemd.
✓ Dat jouw huis een fijne sfeer heeft om te genieten en te ontspannen.
✓ Je dagelijks thuiskomt in een sfeervol ingericht interieur.
✓ Dat jij elke dag blij wordt als je om je heen kijkt.
✓ Jouw huis helemaal wordt zoals jij zou wensen.

Interieuradvies

Welk interieuradvies past bij jou?

Heb je net een nieuw huis gekocht of heb je verbouwplannen? Waarschijnlijk heb je nu heel veel vragen. Wat is een goede wandafwerking? Willen we een houtenvloer of toch een gietvloer? Vervangen we de keuken? Of woon je al jaren in een fijn huis, maar benut je de zolderverdieping nog niet optimaal. En denk je aan een slaapkamer, walk in closet en badkamer in een, maar weet je niet waar je moet beginnen. Met kleuren en materialen, de indeling van een ruimte en mooie combinaties van meubelen en accessoires kun je al een groot verschil maken, en ik adviseer je hier graag in.  Ik geef interieuradvies aan de hand van een aantal pakketten zoals hieronder beschreven.
Check een van de interieurpakketten.

✓ * Prijs is basis van de omgeving Oss. Woont u verder weg komen er reiskosten bij. *De pakketten gelden voor een ruimte of vertrek. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een rijafstand van 20 km vanaf Oss gratis, daarna bereken ik € 0,80 per km reistijd vergoeding (Dit bevat de kosten van het vervoer en de tijd die daarvoor nodig is). Passen jouw wensen niet in bovenstaande voorbeelden? Laat me dan weten welke opties je graag zou willen gebruiken en ik maak een passende offerte.

 

 

Omdat het interieur een weerspiegeling is van uw bedrijf.

De inrichting en sfeer is een visitekaartje voor uw bedrijf, daarnaast zorgt het voor een fijne werksfeer. Door een prettig  interieur te creëren zorg je ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en uiteindelijk heeft dat weer invloed op de verkoop/dienst. Daarnaast is de werkomgeving een verlengstuk van je visie en bedrijfsidentiteit. Polderspul kan u helpen met een totaal Interieuradvies en ontwerp.  

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we een programma van eisen op. Na akkoord van de offerte start Polderspul interieuradvies & styling met het moodboard om de sfeer van het interieur te bepalen. Daarna volgt de plattegrondindeling, kleuradvies, lichtadvies, meubeladvies, stylingsplan, handgetekende 2 D en 3 D visualisaties, materiaal en stofstalen en eventueel meubeltekeningen op maat. Daarna presenteert Polderspul het interieurontwerp op uw locatie. Je kunt het interieurproject zelf uitvoeren, of aan Polderspul overlaten. Tevens kan Polderspul ook styling voor uw bedrijf verzorgen en vernieuwen. Polderspul Interieuradvies & styling werkt samen met lokale ondernemers zoals een timmerbedrijf, schilder, en projectinrichter.

 

 

 

 

Yvonne en Gerben - Oss
We zijn ontzettende blij met het interieuradvies van Marloes. Het waren hele leuke afspraken waarbij er ruimte was voor onze eigen inbreng maar Marloes ons ook echt hielp om knopen door te hakken. We krijgen van iedereen complimenten over de kleuren op onze muren. Dat ze zelf de combinatie niet zouden durven kiezen maar het prachtig vinden. En dat is precies waar wij Marloes voor gevraagd hebben, we wilden een toffe uitgesproken kleurencombinatie op de muuur en dat is gelukt. We hadden dit (donkerblauw en zacht roze) nooit gekozen zonder Marloes maar zijn er ontzettend blij mee! Ik kan iedereen een afspraak bij Marloes aanraden!!

Myrthe & Tobias

Professioneel en deskundig advies! Na een fijn gesprek bij ons thuis is Marloes voor ons aan de slag gegaan. Het eindresultaat van de ontwerpen is echt prachtig geworden. Het sluit helemaal aan bij wat wij mooi vinden. We hebben kleurstalen en een overzicht van meubels e.d. gekregen waar we direct mee aan de slag konden. Dit was echt super handig en scheelde ons veel tijd. Wij zijn zeer tevreden over Polderspul en zouden Marloes haar diensten aan iedereen aanbevelen.

Lisa 
Wij zijn super geholpen door Marloes van Polderspul! Waar we in ons nieuwbouw traject vast liepen konden we Marloes vragen voor advies. Ze is kundig, flexibel en geeft leuke tips. Wij kregen een mooie box toegestuurd naar ons gesprek met haar. Er zaten kleurstalen, een behangstaal en plattegrond indelingen in die ze met de hand tekent. Ik kan polderspul aan iedereen aanbevelen

Marijn & Jeroen – Oudewater

Marloes van Polderspul heeft ons en kennissen van ons tevens interieuradvies gegeven. Het is echt bizar wat voor ruimtelijk inzicht zij heeft en ze heeft ons enorm verrast met smaakvolle oplossingen die ze digitaal inzichtelijk maakt. Marloes voelt de smaak van haar klanten haarfijn aan en zal je altijd verrassen met een oplossing waar je zelf niet aan gedacht hebt, maar wat helemaal past in de ruimte en bij jouw smaak. Een absolute aanrader!”

 

Yvonne & Harm – Lithoijen

De hulp van Polderspul, Marloes, ingeroepen bij het vernieuwen van een kleine kinderkamer. Door de goede adviezen staat er  nu  op een kamertje van 2×3 meter een bed, nachtkastje, kledingkast en ook nog een make-up tafel. Door de juiste styling en gebruik va de juiste kleuren is het praktisch en prachtig geworden. Polderspul heeft ons geadviseerd met de kleurbepaling van onze nieuwe keuken en berging. In de keuken heeft Marloes een mooie frisse kleur geadviseerd boven onze keuken. Er is gebruik gemaakt van schrobvaste verf. Prima advies, goed schoon te houden, en een mooie warme, frisse kleur.  Het is een hele mooie leefkeuken geworden. Voor onze berging kregen we het advies om een mooie grijze kleur te gebruiken welke heel goed bij het geheel paste. Heel erg blij met het advies van Marloes.

 

 

Marijke en Gijs – Kamerik

We hebben Marloes in de hand genomen om ons te voorzien van interieur-adviezen en om ook een bevestiging te krijgen of onze eigen ideeën voor de verbouwing van ons huis wel juist waren. In eerste instantie wilden we alles supermodern maken, maar omdat we landelijk wonen vonden we een landelijke sfeer in ons huis er gaandeweg het proces toch steeds beter bij ons en de omgeving passen. Marloes heeft na uitgebreid overleg voor ons een plattegrond en moodboard gemaakt met alle kleuren en materialen. Vervolgens heeft ze ons huis in 3D getekend, waardoor we veel beter konden zien hoe het uiteindelijk zou worden met de betreffende ruimtelijke indeling en kleuradviezen. De donkere kozijnen vonden we best gewaagd, maar uiteindelijk is het erg mooi en warm geworden en geheel naar onze zin. Ook de kasten in de huiskamer die Marloes heeft getekend en de gashaard vinden we erg mooi. Het houten balken plafond in de keuken was vroeger onze eiken vloer in de huiskamer. Alle planken zijn geschuurd en hergebruikt.