OVER MIJ

Tof dat je op mijn website bent. Het lijkt me heel leuk om met jou kennis te maken. Maar ik kan me voorstellen dat je eerst meer over mij wilt weten. Ik zal me even voorstellen ik ben Marloes van Amstel Interieurontwerper & stylist. Ik woon samen met mijn man en twee zoons (Loek & Mies) in een super fijn wit huisje aan het park met een grote vijver. Ofwel voor mij het ideale vakantiegevoel. Naast mijn gezin geniet ik van lekker eten, en nieuwe dingen ontdekken. Ik hou van rust en ruimte, ook in mijn ontwerpen. Interieurontwerpen was voor mij een droom en groeide uit tot mijn  passie en dagelijkse werk. Van kind af aan tekende ik al plattegronden, niet voor een opdrachtgever maar voor mijn droomhut.  Hoe grappig is dat. Ik wilde van mijn hobby mijn beroep maken.

Na mijn studie aan het SintLucas interieur en exterieur vormgeving, en bachelor degree Interior Design & Styling aan Jan des Bouvrie Academie besloot ik een creatief bedrijf op te starten “POLDERSPUL”.  Soms vragen klanten waar komt de naam polderspul vandaan? Nou ten eerste ben ik in de polder opgegroeid, en mijn oorspronkelijke plan was om meubelen en producten te ontwerpen (spullen). Maar polderspul is veel meer,  Polderspul staat nu voor mij als een doordacht ontwerp wat een goede basis is voor jouw interieur. Het liefst adviseer ik natuurlijke pure en stijlvolle materialen. Daarnaast ben ik fan van design en art in huis.

Ik heb werkervaring opgedaan bij o.a. ontwerpstudio Jan des Bouvrie, Markant keukens en badkamers, KOBE stoffen, Roelfien Vos en de Kindercompagnie. Ik vind het bijzonder dat ik mensen kan helpen met iets wat ik het allerleukste vind om te doen, het geven van interieur advies. Naast het ontwerpbureau ontwikkel ik producten, schrijf ik een e-book en organiseer ik verschillende inspirerende workshops. Alle disciplines versterken elkaar en zorgen ervoor dat ik jou zo goed mogelijk kan adviseren.

Door jou met passie en enthousiasme inzicht te geven in kleur, materiaal, licht, ruimtelijkheid en sfeer creëer ik van jouw huis jouw thuis. Dat maakt het voor mij als professioneel interieurontwerper en stylist het mooiste compliment dat je kunt krijgen!  Afgelopen jaren heb ik maar liefst meer dan 250 Interieuradviezen mogen geven. Bedankt voor jou interesse in Polderspul. Heb jij advies nodig voor jouw interieur, of heb je een woonvraag? dan help ik je graag met passend interieuradvies. Nog vragen? Neem contact met me op om te kijken hoe wij samen van jullie droomhuis een sfeervol thuis maken.

Leuk dat je er bent! Liefs Marloes