INTERIEURADVIES

 

 

 

 

 

 

 

Myrthe & Tobias

Professioneel en deskundig advies! Na een fijn gesprek bij ons thuis is Marloes voor ons aan de slag gegaan. Het eindresultaat van de ontwerpen is echt prachtig geworden. Het sluit helemaal aan bij wat wij mooi vinden. We hebben kleurstalen en een overzicht van meubels e.d. gekregen waar we direct mee aan de slag konden. Dit was echt super handig en scheelde ons veel tijd. Wij zijn zeer tevreden over Polderspul en zouden Marloes haar diensten aan iedereen aanbevelen.

 

Marijn & Jeroen – Oudewater

Marloes van Polderspul heeft ons en kennissen van ons tevens interieuradvies gegeven. Het is echt bizar wat voor ruimtelijk inzicht zij heeft en ze heeft ons enorm verrast met smaakvolle oplossingen die ze digitaal inzichtelijk maakt. Marloes voelt de smaak van haar klanten haarfijn aan en zal je altijd verrassen met een oplossing waar je zelf niet aan gedacht hebt, maar wat helemaal past in de ruimte en bij jouw smaak. Een absolute aanrader!”

 

Yvonne & Harm – Lithoijen

De hulp van Polderspul, Marloes, ingeroepen bij het vernieuwen van een kleine kinderkamer. Door de goede adviezen staat er  nu  op een kamertje van 2×3 meter een bed, nachtkastje, kledingkast en ook nog een make-up tafel. Door de juiste styling en gebruik va de juiste kleuren is het praktisch en prachtig geworden. Polderspul heeft ons geadviseerd met de kleurbepaling van onze nieuwe keuken en berging. In de keuken heeft Marloes een mooie frisse kleur geadviseerd boven onze keuken. Er is gebruik gemaakt van schrobvaste verf. Prima advies, goed schoon te houden, en een mooie warme, frisse kleur.  Het is een hele mooie leefkeuken geworden. Voor onze berging kregen we het advies om een mooie grijze kleur te gebruiken welke heel goed bij het geheel paste. Heel erg blij met het advies van Marloes.

 

 

Marijke en Gijs – Kamerik

We hebben Marloes in de hand genomen om ons te voorzien van interieur-adviezen en om ook een bevestiging te krijgen of onze eigen ideeën voor de verbouwing van ons huis wel juist waren. In eerste instantie wilden we alles supermodern maken, maar omdat we landelijk wonen vonden we een landelijke sfeer in ons huis er gaandeweg het proces toch steeds beter bij ons en de omgeving passen. Marloes heeft na uitgebreid overleg voor ons een plattegrond en moodboard gemaakt met alle kleuren en materialen. Vervolgens heeft ze ons huis in 3D getekend, waardoor we veel beter konden zien hoe het uiteindelijk zou worden met de betreffende ruimtelijke indeling en kleuradviezen. De donkere kozijnen vonden we best gewaagd, maar uiteindelijk is het erg mooi en warm geworden en geheel naar onze zin. Ook de kasten in de huiskamer die Marloes heeft getekend en de gashaard vinden we erg mooi. Het houten balken plafond in de keuken was vroeger onze eiken vloer in de huiskamer. Alle planken zijn geschuurd en hergebruikt. De keuken is mede hierdoor