INTERIEURADVIES

 

 

Wat zou het fijn zijn als...

✓ Jouw interieur goed is vormgegeven en aansluit bij jouw dagelijks leven.
✓ En dat alle kleuren, meubels en accessoires op elkaar zijn afgestemd.
✓ Dat jouw huis een fijne sfeer heeft om te genieten en te ontspannen.
✓ Je dagelijks thuiskomt in een sfeervol ingericht interieur.
✓ Dat jij elke dag blij wordt als je om je heen kijkt.
✓ Jouw huis helemaal wordt zoals jij zou wensen.

 

INTERIEURADVIES

Interieuradvies

Welk interieuradvies past bij jou?

Heb je net een nieuw huis gekocht of heb je verbouwplannen? Waarschijnlijk heb je nu heel veel vragen. Wat is een goede wandafwerking? Willen we een houtenvloer of toch een gietvloer? Vervangen we de keuken? Of woon je al jaren in een fijn huis, maar benut je de zolderverdieping nog niet optimaal. En denk je aan een slaapkamer, walk in closet en badkamer in een, maar weet je niet waar je moet beginnen. Met kleuren en materialen, de indeling van een ruimte en mooie combinaties van meubelen en accessoires kun je al een groot verschil maken, en ik adviseer je hier graag in.  Ik geef interieuradvies aan de hand van een aantal pakketten zoals hieronder beschreven.
Check een van de interieurpakketten.
*De pakketten gelden voor een ruimte of vertrek.
Dit pakket kan worden uitgebreid voor meerdere ruimtes, styling inkoop, verlichtingsplan of eind-styling. Tip: Dit advies kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met de hypotheekverstrekker.
Aanvullende informatie. Genoemde tarieven zijn inclusief btw en gelden per ruimte met een gemiddelde omvang. Dit wordt van te voren besproken en vastgesteld.  Daarnaast zijn de reiskosten binnen een rijafstand van 20 km vanaf Oss gratis, daarna bereken ik € 0,80 per km reistijd vergoeding (Dit bevat de kosten van het vervoer en de tijd die daarvoor nodig is). Ook eventuele parkeerkosten i.v.m. betaald parkeren worden in rekening gebracht.