INTERIEURADVIES

 

 

Wat zou het fijn zijn als...

✓ Jouw interieur goed is vormgegeven en aansluit bij jouw dagelijks leven.
✓ En dat alle kleuren, meubels en accessoires op elkaar zijn afgestemd.
✓ Dat jouw huis een fijne sfeer heeft om te genieten en te ontspannen.
✓ Je dagelijks thuiskomt in een sfeervol ingericht interieur.
✓ Dat jij elke dag blij wordt als je om je heen kijkt.
✓ Jouw huis helemaal wordt zoals jij zou wensen.

Interieuradvies

Welk interieuradvies past bij jou?

Heb je net een nieuw huis gekocht of heb je verbouwplannen? Waarschijnlijk heb je nu heel veel vragen. Wat is een goede wandafwerking? Willen we een houtenvloer of toch een gietvloer? Vervangen we de keuken? Of woon je al jaren in een fijn huis, maar benut je de zolderverdieping nog niet optimaal. En denk je aan een slaapkamer, walk in closet en badkamer in een, maar weet je niet waar je moet beginnen. Met kleuren en materialen, de indeling van een ruimte en mooie combinaties van meubelen en accessoires kun je al een groot verschil maken, en ik adviseer je hier graag in.  Ik geef interieuradvies aan de hand van een aantal pakketten zoals hieronder beschreven.
Check een van de interieurpakketten.
*De pakketten gelden voor een ruimte of vertrek.
Dit pakket kan worden uitgebreid voor meerdere ruimtes, styling inkoop, verlichtingsplan of eind-styling. Tip: Dit advies kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met de hypotheekverstrekker.
Aanvullende informatie. Genoemde tarieven zijn inclusief btw en gelden per ruimte met een gemiddelde omvang. Dit wordt van te voren besproken en vastgesteld.  Daarnaast zijn de reiskosten binnen een rijafstand van 20 km vanaf Oss gratis, daarna bereken ik € 0,80 per km reistijd vergoeding (Dit bevat de kosten van het vervoer en de tijd die daarvoor nodig is). Ook eventuele parkeerkosten i.v.m. betaald parkeren worden in rekening gebracht.

 

 

 

Leonie 
Hee!  Wij hadden het toevallig gister nog over hoe blij en verrast we waren over jouw adviezen!
Je luisterde echt naar onze wensen en keek naar meerdere mogelijkheden. Heel fijn dat we meteen ook aanpassingen kregen die niet teveel werk waren waardoor we vrijwel meteen aan de slag zijn gegaan. We zijn nog altijd erg blij met het resultaat.
1000 maal dank. Zonder jou hadden we nu nog steeds saaie witte muren en een kleiner zit gedeelte.
Door de kleuren op de muur is zoveel meer sfeer gekomen en door de bank en een ander kleed is alles veel ruimtelijker.

 

Mariëlle & Mike

Hele fijne samenwerking gehad met Marloes, zij heeft ons goede tips en nieuwe inzichten gegeven over het interieur voor een gehele nieuwe woning, zonder haar hadden we bepaalde stappen niet durven zetten , maar door de tekeningen die ze uitwerkte en de informatie die ze er bij vertelde werd alles vaak duidelijker. Wat wij erg fijn vonden was het snelle contact met Marloes tijdens de bouw periode moest je soms snelle keuzes maken , keuzes wat wij lastig vonden om te beslissen, waar we hierbij Marloes altijd mochten bellen en ze ons verder hielp met haar tips. bedankt voor al je goede hulp, een echte aanrader voor iedereen.

 

 

Myrthe & Tobias

Professioneel en deskundig advies! Na een fijn gesprek bij ons thuis is Marloes voor ons aan de slag gegaan. Het eindresultaat van de ontwerpen is echt prachtig geworden. Het sluit helemaal aan bij wat wij mooi vinden. We hebben kleurstalen en een overzicht van meubels e.d. gekregen waar we direct mee aan de slag konden. Dit was echt super handig en scheelde ons veel tijd. Wij zijn zeer tevreden over Polderspul en zouden Marloes haar diensten aan iedereen aanbevelen.

 

Marijn & Jeroen 

Marloes van Polderspul heeft ons en kennissen van ons tevens interieuradvies gegeven. Het is echt bizar wat voor ruimtelijk inzicht zij heeft en ze heeft ons enorm verrast met smaakvolle oplossingen die ze digitaal inzichtelijk maakt. Marloes voelt de smaak van haar klanten haarfijn aan en zal je altijd verrassen met een oplossing waar je zelf niet aan gedacht hebt, maar wat helemaal past in de ruimte en bij jouw smaak. Een absolute aanrader!”

 

Yvonne & Harm 

De hulp van Polderspul, Marloes, ingeroepen bij het vernieuwen van een kleine kinderkamer. Door de goede adviezen staat er  nu  op een kamertje van 2×3 meter een bed, nachtkastje, kledingkast en ook nog een make-up tafel. Door de juiste styling en gebruik va de juiste kleuren is het praktisch en prachtig geworden. Polderspul heeft ons geadviseerd met de kleurbepaling van onze nieuwe keuken en berging. In de keuken heeft Marloes een mooie frisse kleur geadviseerd boven onze keuken. Er is gebruik gemaakt van schrobvaste verf. Prima advies, goed schoon te houden, en een mooie warme, frisse kleur.  Het is een hele mooie leefkeuken geworden. Voor onze berging kregen we het advies om een mooie grijze kleur te gebruiken welke heel goed bij het geheel paste. Heel erg blij met het advies van Marloes.

 

 

Marijke en Gijs 

We hebben Marloes in de hand genomen om ons te voorzien van interieur-adviezen en om ook een bevestiging te krijgen of onze eigen ideeën voor de verbouwing van ons huis wel juist waren. In eerste instantie wilden we alles supermodern maken, maar omdat we landelijk wonen vonden we een landelijke sfeer in ons huis er gaandeweg het proces toch steeds beter bij ons en de omgeving passen. Marloes heeft na uitgebreid overleg voor ons een plattegrond en moodboard gemaakt met alle kleuren en materialen. Vervolgens heeft ze ons huis in 3D getekend, waardoor we veel beter konden zien hoe het uiteindelijk zou worden met de betreffende ruimtelijke indeling en kleuradviezen. De donkere kozijnen vonden we best gewaagd, maar uiteindelijk is het erg mooi en warm geworden en geheel naar onze zin. Ook de kasten in de huiskamer die Marloes heeft getekend en de gashaard vinden we erg mooi. Het houten balken plafond in de keuken was vroeger onze eiken vloer in de huiskamer. Alle planken zijn geschuurd en hergebruikt.

Yvonne & Gerben Oss

We zijn ontzettend blij met het interieuradvies van Marloes. Het waren hele leuke afspraken waarbij er ruimte was voor onze eigen inbreng maar Marloes ons ook echt hielp om knopen door te hakken. We krijgen van iedereen complimenten over de de kleuren op onze muren. Dat ze zelf de combinatie niet zouden durven kiezen maar het prachtig vinden. En dat is precies waar wij Marloes voor gevraagd hebben, we wilden een toffe uitgesproken kleurcombinatie op de muur en dat is gelukt. we hebben donkerblauw en zacht roze nooit gekozen zonder Marloes maar zijn er ontzettend blij mee! ik kan iedereen een afspraak bij Marloes aanraden!!