MUURSCHILDERING

Een muurschildering is een stukje Wall Art dat persoonlijk is en past bij jouw huis.  Thuis is een plek waar je je fijn voelt. Met persoonlijke elementen maak je deze plek echt jouw en uniek. Met mijn creativiteit creëer ik hand geschilderde muurschilderingen om een unieke sfeer in jouw interieur te brengen. In mijn eigen huis heb ik ook een aantal schilderingen, echte eyecatcher in het interieur.  Hoe tof is het om een mooie hippe muurschildering in de keukenwoonkamerkinderkamer of babykamer te hebben. Dat fleurt de ruimte op en geeft een authentieke stijlvolle sfeer. Of het nu om een hele junglekamer of om een walvis gaat u heeft de mogelijkheid om zelf het formaat, de kleuren en de afbeelding te kiezen. Een muurschildering is een ideale manier om eigenheid en creativiteit in een interieur te voegen. Er zijn genoeg mogelijkheden en ik help je graag met het uitwerken van een authentiek stukje Wall Art in huis.

 

 

 

Hoeveel tijd neemt een muurschildering in beslag?

De tijd die het maken van een muurschildering in beslag neemt hangt af van de grootte en de ondergrond. Onder de ideale omstandigheden zal ik minimaal één dagdeel voor een kleine muurschildering tot maximaal enkele dagen voor een beeldvullende grote muurschildering bezig zijn. Ik geef u bij het maken van de offerte altijd een schatting van de benodigde tijd; deze kan soms afwijken maar klopt meestal aardig.

 

Houdt u er rekening mee dat er verwarming, stromend water met afvoer en enige schoonmaakspullen zoals een emmertje en eventueel stofzuiger aanwezig moeten zijn op de locatie. Dit betekent dat het niet aan te bevelen is, om een muurschildering te laten maken als u nog midden in een verbouwing zit! Ook moet de muur het liefst zo egaal mogelijk en alvast gesausd zijn met een gewone muurverf op waterbasis.

 

Structuur op de muur?

Het is wél belangrijk, dat de muur waarop de schildering moet komen, glad is. Dus glad gestukadoord of glad behang, gesausd met gewone witte muurverf (of een heel zachte kleur). Ik schilder niet op oneffen ondergronden zoals spachtelputz of structuurbehang. Twijfelt u eraan of uw muur wel geschikt is? neem dan contact met me op.

 

Soort verf?

Ik schilder met geurloze acrylverf op waterbasis. Deze is kleurvast, snel droog en UV bestendig. U kind kan ’s avonds dus meteen weer in zijn eigen bedje slapen. Als de muur droog is, is het afwasbaar.

 

Wat is mijn werkgebied?

Ik woon in Oss, Brabant. Vaak reis ik tot ongeveer 100 km. Soms is een uitzondering best mogelijk en zal het ook niet op 10 of 20 km precies uitkomen.

 

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie over muurschildering kosten. U kunt uw offerte opvragen via het info@polderspul.nl of bel 0616371105