STYLE GIDSEN

Wil jij per ruimte een interieuradvies, zonder vele euros kwijt te zijn? Dan zijn de Polderspul style guides iets voor jou. Het is een Boekje waar per gekozen thema alles in staat wat je normaal bij een interieuradvies krijgt. Of het nu over de woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, hal, kinderkamer, babykamer of tuin gaat, jij kiest voor welke ruimte jij advies nodig hebt. Met de online Polderspul stijlgids kun jij in een handomdraai zelf aan de slag om van jou huis een sfeervol thuis te maken. In de stijlgidsen vind je heel veel toffe informatie om stap voor stap jou ruimte aan te pakken. Denk hierbij aan, de moodboard, indeling mogelijkheden, verfkleur opties en toepassingen, wandbekleding zoals behang en tegeltjes en nog heel veel meer. Gemak dient de mens, hiermee heb je de tool in handen om zelf aan de slag te gaan. maar het voordeel van een compleet advies inclusief heel veel producten in de shoppinglijst. Dan weet je zeker dat alles mooi op elkaar afgestemd is.

Wat zit er allemaal in deze Polderspul Style guide?

✓ Moodboards van de ruimte

✓ Styling en interieurtips

✓ Verf en kleurplan, meerdere opties en tips

✓ Behang en wandbekleding

✓ Vloeren

✓ Raambekleding

✓ Indelingsopties van standaard ruimtes, plattegrond maken & handige indeling tool

✓ Verlichtingsplan voorbeeld indelingen, en diverse soorten Lampen zoals hanglampen, spotjes, staande lampen, wandlampen, tafellampen enz.

✓ Shoplijst met heel veel mooie  styling items  meubelen en accessoires voor elk budget, met linkjes naar de winkels hoe handig is dat.

✓ DIY Tips om bestaande elementen te pimpen of een leuk nieuw item te maken.

✓ Leuke extra’s om jouw huis te laten stralen, en er is voor jou.

Hieronder zie je de verschillende thema’s  waar je uit kunt kiezen. Met de gekozen ruimte kun je heel snel inspiratie opdoen en direct aan de slag met jouw interieur. Heel veel plezier met deze te leuke Polderspul Style guides. Polderspul wenst jullie veel lees en wooninspiratie toe. Naast de style guide is het mogelijk om een upgrade te doen voor bijvoorbeeld tocht een door polderspul gemaakte indeling, verlichtingsplan of om te sparren. Veel liefs Marloes van Amstel