INTERIEURADVIES JUBILEUM MASTERCLASS

De Masterclass van 1 November 2020 is volgeboekt. lijkt het je tof om er ook een keer bij te zijn? In het voorjaar van 2021 organiseer ik  weer een interieur Masterclass, wil je erbij zijn stuur me een bericht met al je gegevens dan zet ik je op de wachtlijst en neem ik contact met je op.

Yes het is rond, op zondag 1 november organiseer ik een life Polderspul masterclass. Dit organiseer ik in het @merakibusinessboutique in Arnhem. Wij gaan deze dag alle stappen doornemen die ik als professional doorloop bij een interieuradvies aan huis. Dus wil jij kennis van hoe geeft ik interieuradvies aan huis, en welke stappen niet ik hierbij doorlopen schrijf je dan nu in door op dit bericht te antwoorden met een pm. We hebben namelijk 8 exclusieve plaatsen vrij voor deze dag. We starten rond 10:00 en eindigen rond 16:00 inclusief heerlijke lunch hapjes en sapjes. Welke stappen gaan we doorlopen: – kleur in huis – plattegrond tekenen met de hand – 3D tekenen met de hand- licht in huis- stijlen en styling – en tot slot presentatie. Dit is echt een unieke kans om in de denkbeeldige authentieke keuken van Polderspul te kijken en kennis te vergaren op het gebied van interieuradvies en Styling. Inclusief een inspirerende gevulde Polderspul goodybag. De investering voor deze dag is €195,- Dus mocht je een unieke trainingsdag voor jezelf willen is dit de kans.