Online interieurstyling cursus

Wat ga je leren?

Woontrends

Alles wat je moet weten over woontrends en hoe je ze toepast.
Maar vooral ook een stijlvol en tijdloos interieur, en alles over minimalisme trends scandinavische en Japandi stijl.

Moodboard

Jij gaat aan de slag met je eigen moodboard. Dit helpt je jouw wensen in beeld te brengen. Het maken van een moodboard zorgt ervoor dat je vanaf het begin een duidelijk beeld hebt met welke stijl en kleuren je wilt werken. Het is handig om dit altijd bij je te hebben bij de veranderingen die je wil toepassen in de ruimte.

Indeling & wensen

Een nieuw interieur is persoonlijk daarom is het belangrijk dat je goed uitzoekt aan welke eisen jou interieur mag voldoen.

Verlichting & Kleur

Welke kleuren en materialen passen bij jou en jouw woonstijl? Hoe vertaal je kleur naar je eigen woning?

Meubels & Styling

We gaan in de cursus in op de indeling van meubelen. We maken een compleet stylingplan met uitgebreide shoppinglijst.

Na deze cursus kun jij

Na deze cursus weet je hoe je stap voor stap jouw interieurplan maakt. je kunt met passie enthousiasme en zelfvertrouwen verder met plannen maken voor jou eigen woning.  Weet jij alles over de werking van kleur en het maken van een kleurenplan. Je kunt je plattegrond intekenen, lichtplan, meubel en stylingplan maken. Het lukt je om een mooie balans en eenheid in huis te creëren.

Het gaat niet om trends of een specifieke interieurstijl – het gaat om jou! Je leert hoe je jouw persoonlijke smaak en wensen naar een samenhangend plan vertaalt. En hoe je ervoor zorgt dat ook de smaak van jouw partner of huisgenoten in het interieur terugkomen. We kijken ook naar vragen als ‘passen je huidige meubelen dan nog wel?’ en ‘waar begin je als je gaat verbouwen?’.

Dan is de polderspul cursus “Stap voor stap je interieurplan” echt speciaal voor jou! Leer in de modules alles over het maken van moodboards, de indeling van een ruimte, kleuren, verlichting en styling, zodat jij jouw huis kan omtoveren tot je droomhuis! Het leukste van de cursus: je kunt starten wanneer je wil!

 

 

 

Bonus

Polderspul heeft als een van de eersten een cursus ontwikkeld welke gericht is op een stijlvol huis, ook wel een Polderspul sfeertje een mix van (nieuw) Scandinavisch, japandi, & basic chique wonen.

Start vandaag nog en maak je dromen waar op interieurgebied. Na het aanschaffen van het e-book krijg je ook exclusief toegang tot het Instagram account . Door deze Instagram @interieurstylingcursus pagina toe te voegen en een screenshot van je betaling te sturen in een DM krijg je toegang.

 

 

Ik wil starten

Bestel nu!

Ben je overtuigd? Wacht dan niet langer en start vandaag nog. Het grote voordeel is dat jij, na het deelnemen aan deze cursus, hoogstwaarschijnlijk geen advies meer van mij nodig hebt en dus veel kosten bespaard.

Je zit niet vast aan een planning en kunt starten wanneer jij wilt.

Zie ik je daar?

 

 

Contact

Heb je vragen?

E-mail: info@polderspul.nl