Cursus Interieurtekenen plattegrond en perspectief

Polderspul Cursus Interieurtekenen Professioneel plattegrond

Zou jij het tof vinden om ook professionele interieur plattegronden en perspectief te kunnen tekenen? En wil jij bij een interieuradvies direct de plattegrond in het bijzijn van je klant kunnen uitwerken? Een handgetekende plattegrond geeft veel sfeer en een goed beeld van de indeling. we gaan in deze cursus aan de slag met  de plattegrond, schaaltekenen, maten , meubelen, materialen en structuren, schaduw. De handgetekende plattegrond geeft een unieke warme sfeer aan het advies voor je klant. Materialen voor de cursus zijn een schaal lineaal, alcohol markers, fineliners, potloden en bijbehorend markerpapier. (let op de teken materialen dien je zelf aan te schaffen)

De lessen zijn online daardoor kun je zelf bepalen waar en wanneer jij de online teken lessen gaat volgen. Tijdens deze cursus gaan we stap voor stap aan de slag, zo blijft het duidelijk en overzichtelijk. Ik maar vooral gebruik van meetekenfilmpjes en je krijgt een werkboek met extra tekenoefeningen.

Voor wie
Als je werkzaam bent in de  interieurbranche, Studenten, Binnenhuisarchitecten, interieurontwerpers, interieurstylisten, decorateurs en meubelontwerpers. Je hebt geen specifieke tekenopleiding nodig om deel te kunnen nemen.

Interieurstylist, interieurontwerper, interiordesign.

Plattegrond tekenen

Perspectief tekenen