Interieur advies

Portfolio

Over Polderspul

Shop

Workshops

Verf en Behang

Zakeijk Interieuradvies

Volg ons op Pinterest


Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Privacybeleid | Contact | Mail ons

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

Woonparty Polderspul[off]

Ben jij ook altijd verzot geweest op inspirerende lifestyle accessoires? Soms geen tijd hebt om opzoek te gaan naar leuke ideeŽn en accessoires? Wij van Polderspul brengen onze webshop bij jullie in huis!

De collectie bestaat uit eigentijdse en vooral betaalbare accessoires om je huis op te vrolijken. Polderspul zorgt ervoor dat de nieuwste trends te zien zijn en aan de hand van een trendpresentatie ben je helemaal op de hoogte. Heeft u iets leuks gevonden? Dan kunt u de artikelen tegen contante betaling meenemen. Pinnen is niet mogelijk

Net zo nieuwsgierig geworden als dat wij zijn? Bel je vriendinnengroep op en nodig ze uit, want wij van Polderspul zorgen dat bijna al onze producten bij je thuis komen. Ook geven wij op deze avond/middag persoonlijk advies en kun je direct daarna thuis aan de slag. Heeft u iets leuks gevonden? Dan kunt u de artikelen tegen contante betaling meenemen. Pinnen is niet mogelijk.

Heb je interesse in een Polderspul party aan huis? Als bedankje mag de gastvrouw accessoires uitzoeken, ter waarde van 10 % van de party- omzet!

Heb je vragen of eventueel andere ideeŽn? Mail ons : info@polderspul.nl

Binnen een straal van 35 km. rondom de postcode 5348 zijn de voorrijkosten voor Polderspul. Anders geld de regel dat je minimaal 15 - 20 mensen moet uitnodigen!


Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap