Workshops

Interieurontwerp & stylingadvies

Woonparty Polderspul

Woonkamer

Badkamer

Eetkamer

Hobbykamer

Kleedkamer

Vintagekamer

Inpakken

Projecten

Over Polderspul

Volg ons op Pinterest

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Contact | Mail ons

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

Interieurontwerp & stylingadvies1Interieuradvies op maat
 1Interieuradvies op maat

Heb je net een nieuw huis gekocht? Waarschijnlijk heb je nu heel veel vragen. Wat is een goede wandafwerking? Willen we een houten vloer of toch een gietvloer? Vervangen we de keuken? Of woon je al jaren in een fijn huis, maar benut je de zolderverdieping nog niet optimaal. En denk je aan een slaapkamer, walk in closet en badkamer in één, maar weet je niet waar je moet beginnen. check een van onze adviezen!


Interieuradvies 1

Intakegesprek
Moodboard
Kleurenplan
Sfeervoorstel voor meubels en accessoires
Plattegrond met indelingsplan
Tarief * € 225,-Interieuradvies 2

Intakegesprek
Moodboard
Visie
Kleurenplan
Stijl en vormgeving (meubels) Accessoires en klein meubilair
Plattegrond met indelingsplan
3D tekening
Tarief € 350,-Interieuradvies 3

Intakegesprek
Moodboard
Visie
Kleurenplan
Stijl en vormgeving (meubels)
Accessoires en klein meubilair
Plattegrond met indelingsplan
Shopping list
3 D tekening
Verlichtingsplan
Tarief * € 475,-Personal interieur shopper

Geen tijd of zin om zelf te shoppen, of weet je niet de juiste winkels te vinden? Het zoeken en aankopen van het juiste meubilair, verlichting of accessoires is vaak een tijdrovende & lastige klus. Een personal interieur shopper helpt je hier graag bij. Ook kunnen wij je begeleiden bij de aankoop van bijvoorbeeld een keuken of badkamer. We bespreken jouw woonvraag. Je ontvangt vervolgens per mail een voorstel met een plan van aanpak. Daarna gaan we voor jou shoppen. Natuurlijk kunnen we ook samen met jou op pad om jouw perfecte interieur te shoppen.


Verkoopstyling

“90% van de kopers beslist al binnen een minuut: Wel of niet kopen. Puur op gevoel…..” Marloes van Amstel helpt u met het verkoopklaar maken van uw woning met maar één doel; het creëren van een huis dat bij zoveel mogelijk potentiële kopers in de smaak valt! Ik kijken op een commerciële manier naar uw woning en zorgen dat die eruit springt in het grote aanbod van deze tijd. Zo zult u sneller verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs. De styliste werkt met een innovatief ‘compleet Verkoopstyling concept’. Dit houdt in dat wij met creatieve en kostenbesparende oplossingen in gemiddeld 1 dag uw gehele woning verkoopklaar maken. De te koop staande woning oogt daarna ruimer, lichter, sfeervoller en aantrekkelijker voor een breed publiek, wat de kans op snelle verkoop vergroot.

Mondeling Verkoopstyling:
De styliste Marloes van Amstel van polderspul komt bij u thuis en geeft u mondeling advies hoe u uw woning het beste verkoopklaar kunt maken. Gedurende 1 tot 1,5 uur loopt de verkoopstyliste samen met u de woning door en geeft u allerhande tips en adviezen waarmee u aan de slag kunt. Na het consult ontvangt u nog tips voor de verkoop van uw huis. “De ervaring leert dat het inhuren van een verkoopstylist meer loont dan het verlagen van de verkoopprijs.”Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap

voetbanner-zomer polderspul.jpg